Hotelski kompekst St. Bernardin Resort ugostiće od 12. do 15. juna preko 500 učesnika regionalne konferencije "Tvitomanija" u okviru koje će se u subotu 14.06. prvi put održati i produžetak konferencije "Food Talk" koja se tako posle Salaša 137 na kojem je 5. juna - seli u Portorož.
Evo kako će izgledati program "Food Talk"-a 14.06. u Portorožu:
Konferencijska sala "Asteria Hall" u Hotelu Histrion u sklopu St. Bernardin Resorta
09.30 - 10.00: Registracija
10.00 - 10.30: Gozba čula: Hrana, ljubav i druge poslastice - Tamara Ognjević, istoričarka umetnosti i gastroheritolog
10.30 - 11.45: Digital Taste: Panel najuticajnijih gastro-blogera regiona
11.45 - 12.05: Pauza za kafu
12.05 - 13.15: Doručak na travi: Panel slikara, književnika i reditelja o hrani u umetnosti
13.15 - 13.45: Jamie’s World: Andy Harris, glavni urednik “Jamie Oliver Magazine”
14.45 - 15.45: Pauza za ručak
Restoran "Stara Ojka", Obala 20, Portorož
16.30 - 17.00: Coocking Presentation: Andy Harris, glavni urednik “Jamie Oliver Magazine”
17.00 - 18.15: New shining stars: Mlade kuvarske zvezde regiona
Moderator: Rene Bakalović (+ degustacija)
18.15 - 18.40: Pauza za kafu
18.40 - 19.50: La traviata 2014: Panel najboljih vinara iz svih šest država regiona
19.50: Zatvaranje konferencije
20.30: Večera i zabava uz tamburaše
powered by "Tamburica fest"
Pravo na besplatnu kotizaciju imaju svi učesnici konferencije koji se odluče da budu smešteni u St. Bernardin Resortu. Besplatna kotizacija vam nudi mogućnost prisustvovanja svim sadržajima Tvitomanije, uključujući i Food Talk 2014. kao i svečanu dodelu Web Fest nagrada.
U slučaju da niste smešteni u okviru St. Bernardin Resrota, možete prisustvovati konferenciji jedino u slučaju da kupite gostujuću kotizacniju. Cena je 60 EUR za ceo tok konferencije, a nosiocima ove kotizacije obezbedjena su i dva ručka u hotelima resorta. Na licu mesta cena će biti 80 EUR.