Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

5. februar 2015.

Jamie & Metro škola kuvanja

Da ste juče bili u HoReCa centru kompanije “Metro Cash & Carry”, pomislili biste da ste na snimanju neke vrhunske gastro emisije sa celebrity učesnicima. Doduše, ne biste baš mnogo pogrešili, samo što se nije radilo o TV emisiji, već o prvom času „Jamie & Metro škole kuvanja“, koji su držali poznati i cenjeni kuvari – Uroš Urošević i Jovica Jovičić, a kulinarske finese su učili sportisti, muzičari, TV voditelji, glumci, modni stručnjaci...

Kraj šporeta, sa keceljama, prvo smo zapazili Nenada Pagonisa, višestrukog svetskog šampiona u kik boksu, i kreatora Igora Todorovića, kojeg su mirisi i ukusi italijanskih specijaliteta, koji su bili prva „lekcija“, vratili u dane kad je živeo u toj zemlji. Milan Mumim, odavno poznat kao vrhunski „kuvar amater“, usavršavao je svoje znanje, baš kao i Maja Odžaklijevska, Tanja Vojtehovska, Danijela Mladenović, Sanja Radan, Nemanja Velikić

Nina Lečić se povremeno udaljavala od šporeta, da bi brojnim novinarima odgovorila na najčešće postavljano pitanje – šta njen suprug Leka i sin Lav najviše vole da jedu. Iva Štrljić striktno vodi računa o svakoj namirnici, koja se nalazi na njenom jelovniku, ali to je nije sprečilo da što više nauči o spremanju vrhunskih pasti. Da svaki zanimljiv događaj krije i ponekog potpuno neočekivanog gosta, uverili smo se i ovog puta. Malo ko bi pomislio da će na času kuvanja sresti modnu blogerku Zoranu, ali – ona je vrlo pažljivo slušala Jovicu i Uroša. Na samom početku smo rekli da je ovo bio prvi čas u „Jamie & Metro školi kuvanja“, čiji će polaznici moći da se upoznaju sa specijalitetima, ukusima i tajnama najpoznatijih svetskih kuhinja.

Svi koji žele da je pohađaju, mogu da se prijave putem sajta i Facebook stranica METRO Cash & Carry, Horeca Centra i Color Press grupe ili direktno na stranici www.color.rs/skolakuvanja.